Contact

Follow

091-392-1811

© Digital Race Tracking d.o.o.

Running Shoes

Hilton Garden Inn - Zagreb Radnička
06. i 07. studeni 2020.

Konferencija je zamišljena kao platforma za komunikaciju između aktivnih sportaša, organizatora sportskih događaja, sportskih doktora, nutricionista, psihoterapeuta, fizioterapeuta i trenera. U prvom planu je promocija zdravog i fizički aktivnog stila života.

Želimo stvoriti jedinstvenu priliku da se sportska zajednica upozna licem u lice u idealnom okruženju, kako bi podijelila svoje ideje i bogata iskustva.

Neka od pitanja na koje ćemo tražiti odgovore su: Kako početi trenirati? Kako prevenirati i/ili rehabilitirati sportske ozljede? Kako kreirati pravilan plan ishrane? Kako stvoriti vlastiti brend ili postati sportski infleuncer? Kako organizirati uspješan sportski događaj?.. i mnoga druga.

 
 

Govornici

 

Dijana i Viktor Vetturelli

Osnivači višestruko nagrađivane tvrtke VETTURELLI, čiji je fokus rada organizacijska kultura ujedno su i inicijatori serije poslovnih utrka B2B RUN. Serija koja je 2015. godine pokrenuta s idejom da među zaposlenicima potakne međuodjelnu komunikaciju, razmjenu ideja i gradi timski duh, u svega nekoliko godina izrasla je u najveće okupljanje poslovnjaka kako u Hrvatskoj, tako i u Bosni i Hercegovini. 2018. dvojac Vetturelli prodao je B2B RUN  jednoj od vodećih svjetskih kompanija za sportski menadžment INFRONT koja ju je preimenovala u B2Run i pod čijim imenom i dalje drži titulu najvećeg poslovnog događaja u regiji.

Nedeljko Vareškić

Trkački aktivist od 2006. godine kada je u svojoj 29. godini otkrio svijet rekreativnog trčanja. Od tada kroz razne projekte radi na promociji i popularizaciji rekreativnog trčanja. Osim portala trcanje.hr najpoznatiji je kao pokretač prve škole trčanja (tada adidas škola trčanja, a danas Trčaona). Kao glavni organizator vodi Kros utrku Volim trčanje, Zagrebački noćni cener i Zagrepčanku 512. Suorganizator je humanitarnih utrka, UNICEFove Mliječne staze i 00:24 RUN utrke koja je održana na pisti zagrebačkog aerodroma.

Dr. Pavao Vlahek

Pavao Vlahek, dr. med., specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije, diplomirao je 2004. na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Službeni je liječnik hrvatske ultramaratonske reprezentacije i bavi se rehabilitacijom sportskih ozljeda. Bio je direktor utrke Svjetskog prvenstva u trcanju na 100 km koje se održalo 2018. u Hrvatskoj, u Svetom Martinu na Muri. Koautor je knjiga “Abeceda trčanja” i “Triatlon - od supersprinta do ironmana”

Antonija Trupinić

Magistra inženjerka aeronautike i vojna pilotkinja helikoptera. Fitnessom i bodybuildingom se počela baviti prije deset godina, a trenutno proširuje znanje o prehrani u privatnoj školi u Zagrebu za nutricionizam. Uz dugogodišnji rad s klijentima i preko 100 uspješnih transformacija, sudjelovala je i na preko 20 lokalnih i inozemnih natjecanja u bodybuildingu i fitnessu. Nosi titulu državne viceprvakinje u bodyfitnessu, član je državne reprezentacije i Hrvatskog bodybuilding saveza te Bodybuilding kluba Black Jack.

Alen Bošković

Nekad vaterpolist, a danas glavni tajnika Dubrovačkog saveza športova i uspješan organizator Dubrovačkog polumaratona. Prihvatio se organizacije jer je htio pokazati kako se Dubrovnik može i zna razvijati u smjeru sportskog turizma. Du Motion je specifičan za hrvatske prilike jer gotovo 90% trkača dolazi izvan Dubrovnika te čak 85% iz inozemstva, pri čemu mnogo doprinose izvanpansionskoj potrošnji. Pokretač je istraživačke studije Sveučilišta u Dubrovniku o dodanoj društvenoj i ekonomskoj vrijednosti sportskih događaja za lokalnu zajednicu, čiji turistički potencijal često ostaje neiskorišten.

Đurđica Orepić

Hrvatska Ironwoman, na prvi trening došla je s 47 godina, u tenisicama na potpeticu, zbog oklade s prijateljima. Danas je iza nje preko 20 Ironman 70.3 utrka (113km) i mnogo osvojenih postolja diljem Planete. U samo 5 godina završila je i punih 7 Ironman utrka koje se sastoje od plivanja 3,8 kilometara, vožnje biciklom 180 kilometara i trčanja 42 kilometra. Jedina je žena u Hrvatskoj koja je završila World Championship Ironman u Koni, Hawaii, najtežu Ironman utrku na svijetu. To ju ujedno svrstava u 2.5% triatlonaca na svijetu koji ostvare kvalifikaciju za to, prestižno, svijetsko prvenstvo koje je završila dva puta.

Marko Bićanić

Pobjednik 18-og Ultramaratona Zagreb - Vukovar, najteže cestovne utrke u ovom dijelu Europe i jedne od najtežih na čitavom kontinentu, s vremenom 34 sata 01 minuta i 04 sekunde. Marko Bićanić je istinski zaljubljenik u trčanje. Do sada je sudjelovao na brojim ultramaratonima, postigao je neke zapažene pobjede, a uz to je i trener u najpoznatijoj zagrebačkoj školi trčanja Trčaona. Glavni motiv za trčanjem mu je želja za avanturom, novim i uzbudljivim stvarima u čijoj pozadini stoji pomicanje vlastitih granica.

Luka Bashota, mag. nutr.

Spoj ljubavi prema sportu i prirodnim znanostima rezultirao je upisom na studij nutricionizma Prehrambeno-Biotehnološkog Fakulteta u Zagrebu pri kojem je i magistrirao. Kako bi produbio svoje znanje o sportu i tjelovježbi, upisuje i specijalistički diplomski stručni studij za izobrazbu trenera na Kineziološkom Fakultetu u Zagrebu. Već za vrijeme studija započinje rad s rekreativcima i sportašima, a od 2017. godine se priključuje nutricionizam.hr-u - online savjetovalištu za prehranu.

TBD

Lista predavača još nije potpuna, pratite našu Facebook stranicu za najnovije vijesti i objave vezane uz konferenciju.

Hilton Garden Inn
Zagreb - Radnič
ka

Rezerviraj sobu u kongresnom hotelu Hilton Garden Inn****

211140336 copy.jpg
 

Raspored 06.11.2020.

14.00 h

Otvaranje prijava

Otvaranje prijavnog centra i izložbenog prostora.

17.00 h

Prvo predavanje

TBD - pratite našu Facebook stranicu za najnovije vijesti i objave vezane uz konferenciju.

18.00 h

Drugo predavanje

TBD - pratite našu Facebook stranicu za najnovije vijesti i objave vezane uz konferenciju.

19.00 h

Treće predavanje

TBD - pratite našu Facebook stranicu za najnovije vijesti i objave vezane uz konferenciju.

21.00 h

Snack & party

Trnje Live Acoustic bend i Cro trash dance mix u pauzama - dress code neka bude inspiriran 90ima!

 

Party

Srce svake dobre konferencije je nezaboravan party. Uz Trnje Live Acoustic bend i Cro trash dance mix u pauzama, imamo sve sastojke potrebne za dobar party. Počinjemo u 21h, dress code neka bude inspiriran 90ima!

 

Raspored 07.11.2020.

14.00 h

Otvaranje prijava

Otvaranje prijavnog centra i izložbenog prostora.

15.00 h

Prvo predavanje

TBD - pratite našu Facebook stranicu za najnovije vijesti i objave vezane uz konferenciju.

16:00 h

Drugo predavanje

TBD - pratite našu Facebook stranicu za najnovije vijesti i objave vezane uz konferenciju.

17:00 h

Snack & coffee

Pauza za kavu i obrok.

17.30 h

Treće predavanje

TBD - pratite našu Facebook stranicu za najnovije vijesti i objave vezane uz konferenciju.

18.30 h

Četvrto predavanje

TBD - pratite našu Facebook stranicu za najnovije vijesti i objave vezane uz konferenciju.

 

Zagrebački noćni cener

Podjela startnih brojeva za Zagrebački noćni cener 2020. održati će se u sklopu konferencije.

 

Prijava

Uključuje pristup predavanjima, izložbenom prostoru, konferencijske materijale, torbu s poklonima sponzora, konzumaciju jela i pića tijekom konferencije, ulaz na party s LIVE bendom uz večeru i besplatno piće.

PRIJAVE SU LIMITIRANE NA 400 UČESNIKA.

675,00kn

ZLATNA PRILIKA

Nije lako biti prvi, ali u cilju vas čeka najveća nagrada. Prijave po ovoj cijeni su limitirane na prvih 100 uplata kotizacije.

775,00kn

SREBRNA KOTIZACIJA

Srebrna medalja, zlatnog sjaja. I za drugo mjesto je potrebno puno truda. Ove prijave su aktivne do 01.05.2020. ili 400 prijava.

900,00kn

BRONČANA KOTIZACIJA

Ako bude mjesta ući ćete u cilj u zadnji tren. Kotizacije se otvaraju 02.05.2020., ako bude mjesta. Prijave su limitirane na 400 učesnika.

KORPORATIVNE

ULAZNICE

Želite svojim zaposlenicima pokloniti nezaboravan team building? Pošaljite upit mailom i navedite broj ulaznica koje želite kupiti.

 

Zlatni sponzori

 

Srebrni sponzori

 

Medijski pokrovitelji

trcanjehr
3sporta.com
aktivno.hr